Homepagina

Alles onder één dak

Onze kracht zit in het feit dat we alles zelf kunnen maken en het geen wat we niet zelf kunnen maken, daar hebben we de juiste partners voor gevonden daar we al sinds jaar en dag mee samenwerken.

Relatiegeschenken

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment relatiegeschenken dat bestaat uit pennen, aanstekers, rugzakjes, kinderspelletjes en knuffels tot horloges, klokken en gepersonaliseerde wijnflessen.

Alles kunnen wij voorzien van een logo, naam of tekst tegen zeer scherpe prijzen. Dit kunnen wij zeer voordelig aanbieden omdat wij in huis graveren, zeefdrukken, tampon printen, borduren, bestickeren en labellen. Daardoor bestaat ook de mogelijkheid om uw eigen producten/artikelen aan te leveren om te bedrukken.

Sportprijzen

Al meer dan 40 jaar zijn wij één van de grootste sportprijzenleveranciers van het noorden. Door onze eigen graveerinrichting kunnen wij u snel en voor een scherpe prijs leveren. Ons assortiment bestaat naast de bekers, bokalen, medailles, vaantjes, rozetten ook uit glaswerk en spiegels.

Textiel – kleding/werkkleding

De Kleding die wij leveren kan je onder verdelen in 3 soorten, De Promo kleding, de Casual kleding en de werkkleding. De kleding kan worden voorzien van een bedrukking of borduring.

Belettering

Bij belettering kunt u denken aan autobelettering, winkelpand belettering en het maken van borden.
Maar ook veel buiten reclame, vlaggen, stoepborden, beach flags, spandoeken (evt. in frame)
Maar ook de losse stickers voor bv Labeling, trailerstickers, bootstickers enz

Borduurstudio

n onze borduurstudio borduren wij allerlei soorten textiel, borduren is duurzaam en geeft een luxe uitstraling. Bij een naam of tekst in een normaal lettertype(keuze uit 6 lettertypes) kunnen wij maken zonder borduurbestand.

Bij een logo moeten we een borduurkaart maken de kosten van een borduurkaart zijn ongeveer € 40,- dit zijn eenmalige kosten, de borduurkaart kunnen we een volgende order weer gebruiken. Voor de prijs van het borduren per stuk kunt u contact opnemen, prijs is namelijk sterk afhankelijk van de grote en dichtheid van de borduring

Zeefdrukkerij

Naast het gewone bedrukken wat we normaal doen bij kleine aantallen kunnen
wij natuurlijk ook zeefdrukken in onze eigen zeefdrukkerij. Bij zeefdruk bedrukken wij textiel met inkt. Zeefdrukken doen we bij grote aantallen of bij logo,s die vaak voorkomen, zeefdrukken is een goedkopere manier van bedrukken.

Bij zeefdrukken wordt er een zeef gemaakt van het logo € 25,- per kleur/positie/ logo, dit zijn eenmalige kosten deze zeven worden bij de volgende order weer gebruikt. Bv logo van 2 kleuren moet op rug en borst maken we 4 x een zeef a 25,-
De prijs voor het bedrukken per stuk is afhankelijk van het aantal , het materiaal, het aantal kleuren en de posities. Daarom kunt u het beste even contact opnemen voor de juiste prijs.

Minimale afname al vanaf 1 stuks!

Reclamehotel: alles onder één dak

Onze kracht zit in het feit dat we alles zelf maken, uw voordeel is:

  • Korte lijntjes
  • Scherpe prijzen
  • Meeste al vanaf 1 stuks verkrijgbaar
  • Snel klaar
  • Goede service

Reclamehotel is de naam voor de website van alle bedrijven van de Friesland Sportprijzen Holding dit zijn Friesland Sportprijzen, PZ Groothandel Relatiegeschenken, Zeefdrukkerij Friesland, Haakma Zeefdruk en Borduurstudio Friesland.

Onze kracht zit in het feit dat we alles zelf kunnen maken en het geen wat we niet zelf kunnen maken, daar hebben we de juiste partners voor gevonden daar we al sinds jaar en dag mee samenwerken.

Voor u houd dit in dat we naast de groothandel in sportprijzen alles kunnen leveren van visitekaartjes tot vlaggen, borden bedrijfs –promokleding met opdruk of borduring en de belettering op uw auto of bedrijfspand. Wij leveren kwaliteit tegen een hele scherpe prijs, al vanaf 1 stuk en zeer goedkoop bij grotere aantallen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?